Autor: 021.rs

Novi Sad
16.05.2016.
11:39
Zavod za izgradnju grada će uskoro postaviti pet mini teretana na otvorenom.
  • Pavle

    17.05.2016 11:21
    Bolje išta nego ništa?
    Samo da ne bude kvalitet kao kod košarkaških i teniskih javnih terena, jer na "spravama" može teže da se strada.
    Ako su motivi isti bojim se da će i rezultati (zakini na kvalitetu gde god možeš) biti isti.
  • bundzija

    16.05.2016 18:10
    To nisu teretane, vec vezbaonice. Teretana se zna sta je. Vezba se sa teretom, tj degovima i spravama koje imaju opterecenje u vidu tegova. Ovo su sprave koje realno samo penzioneri mogu da koriste i deca da se veraju po njima.
    Ako zaista misle da privuku vezbace, onda im obezbedite bar sprave za street workout, da mogu da vezbaju propadanja, zgibove i sl.
  • Narcis

    16.05.2016 17:05
    Ah konacno cu moci da vezbam na otvorenom i da uzivam u pogledu devojaka na moje bicepse.
  • /

    16.05.2016 15:31
    /
    super ali...sta odlazi zauzvrat?

    kad god se nesto sredjivalo ili organizovalo nesto je sruseno ili se raskopavalo
  • Mr.No

    16.05.2016 14:27
    A šta ćem sa prigradskim naseljima? kada već dajemo pare za porez moglo bi se i tamo nešto uraditi. U Kaću ima 1 (slovima: JEDNA) klupa u centru za sedenje, nema parka, nema ništa. Zelenilo ne kosi centar, sve je zapušteno. Niko ne prazni korpe za smeće, rizla od zimus je još na putu...
  • Pera

    16.05.2016 13:41
    pera@msn.com
    Ko su ovi ljudi koji komentarisu ovo? Jedan prica o rupama na putu, jedan o profitu, jedan kako je teretana na otvorenom bezveze...... Kome se ne svidja neka ne koristi taj prostor za vezbanje....
  • NS

    16.05.2016 13:09
    Ne znam koja je poenta ovih skalametija po gradu,da li opet neko (ili neki) imaju kakav procenat ili neku benefit od ovoga,ili je to mozda ono kao "kad je uradio ovaj,to moram i ja" jer su ove "mini teretane" upravo to- MINI... o su zapravo malo vece igracke za decu,a ove sprave-sprave za decu ili nekoga prilicno malog rasta. U svakom slucaju nefunkcionalne i neupotrebljive,pda budem konkretniji,prilicno idiotska ideja i akcija jer se svi slikaju kraj toga ,a zapravo nisu uradili nista. Po celom gradu neke skalamerije za žgebad,a nigde normalne vezbaonice kao u bliskom,a kamoli dalekom komsiluku - da ne kazem kao u inostranstvu. Samo jedno mesto je (donekle) namenjeno i napravljeno za vezbanje,necu da ga kudim jer me cudi da i toga uopste iam ovde,a cak i tu se napuca gomila blentave i izgubljene decurlije sa jos gorim mamicama,a nekad i taticama.

    Neka ne lupetaju o "teretanama" jer to i nisu,to mogu biti samo mesta za odredjeno vezbanje, a ova ni to nisu sem jednog mesta. Sad mi je vec i zao,ne samo zbog toga,sto se nisam ugurao u neke tokove jer sam vrlo moguce to i mogao,gledajuci neke stvari od ranije,pa da pokazem kako se zaista rade prave "novine" ili upotrebljive i dobre stvari i akcije jer ko te pita za bilo sta,ako nemaju neke koristi od tebe,jel...
  • cale

    16.05.2016 12:53
    Prvo da srede postojece. One na keju su unistene - svi plasticni delovi su se davno raspali.
  • ns

    16.05.2016 12:24
    Ako nas ovo ne spasi...
  • Zaintersovani

    16.05.2016 12:18
    Da li...
    ...je ovo neophodnije, tj. veći prioritet od zakrpljivanja rupa na putevima (kolovozima) s obzirom da malo-pa-malo nastane rupa na asfaltu (Novi Sad je izgrađen na peskovitom tlu)?
    Ovo je čisto bacanje para!
  • Miroljub

    16.05.2016 12:04
    za lepši Novi Sad
    da li će se već postojeće uništene teretane popraviti i pouzdano zaštiti od vandala ili je ovo samo još jedna prilika da se neko "ugradi" u nabavku?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna